wij zijn gesloten tot 4 augustus

Visrestaurant Borgerhout


Geniet u ook zo van een bezoek aan een visrestaurant in Borgerhout waar ze heerlijk verse vis serveren? Dan maakt een bezoek aan restaurant het Reuzenhof u vast blij! Bij ons kunt u heel de week genieten van smakelijke visgerechten en andere geneugten uit de traditionele Belgische keuken. Wanneer mogen we u verwachten in ons visrestaurant in Antwerpen?

Benieuwd naar onze suggesties?
Heerlijke selectie gerechten in ons visrestaurant in Borgerhout
Perfecte gelegen restaurant
Kom smullen van onze gerechten

Reserveer nu in ons visrestaurant in Borgerhout maken we gasten graag blij met onze selecte smaakvolle visgerechten. Als visliefhebber heeft u de keuze uit zowel visgerechten als een selectie van schaaldieren. Van een heerlijke forel meunière tot verse oesters en kreeft op bestelling, in ons visrestaurant gaat iedereen tevreden en met een volle maag naar buiten. Naast visgerechten serveren we natuurlijk nog andere culinaire hoogstandjes uit onze nationale keuken. Onze koninginnenhapjes, garnaalkrokketen en witloof het ham en kaas bekoorden al veel van onze gasten.

Naast lekkere kost heeft ons visrestaurant nog meer te bieden: zijn uitstekende locatie in Borgerhout, in Antwerpen. Het Reuzenhof ligt immers aan de Turnhoutsebaan, centraal in Borgerhout en dus goed bereikbaar. Bovendien zijn we slechts 1 km verwijderd van de populaire concertzaal De Roma. Perfect dus om te komen eten bij ons visrestaurant voor u geniet van een concert in De Roma in Antwerpen!

Komt u binnenkort gezellig tafelen bij het Reuzenhof om te smullen van onze visgerechten? We reserveren graag een tafeltje voor u en uw gezelschap als u ons belt op 03 235 17 21 of het online formulier invult. Ook voor feestjes en partijen bent u bovendien welkom in ons vlees- en visrestaurant in Antwerpen!