wij zijn gesloten tot 4 augustus

Restaurant het Reuzenhof is gesitueerd in het hart van Borgerhout: de Turnhoutsebaan. Op onze locatie verwelkomen we u graag voor een leuk avondje uit met vrienden of familie. Geniet van onze traditionele gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Wist u trouwens dat De Roma op wandelafstand ligt van ons restaurant? Bij ons komen eten voor een concert is dubbel genieten: verrukkelijk eten gevolgd door prachtige muziek. Zo kan uw avond niet meer stuk!

Benieuwd naar onze suggesties?

Reserveer nu

Laat u bekoren door het eten in ons restaurant aan de Turnhoutsebaan in Borgerhout

Degelijke Belgische kost, dat is wat we serveren in ons restaurant in Borgerhout. Van het traditionele koninginnenhapje tot de immers populaire steak. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u vindt het gerecht vast op onze uitgebreide menukaart. Het Reuzenhof is echter niet enkel een restaurant, maar doet tevens dienst als bistro aan de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Zo kunt u bij ons ook genieten van heerlijke broodjes of een smakelijke pannenkoek. Perfecte voor de kleine honger of als tussendoortje. In de bistro en het restaurant werken we enkel met de beste ingrediënten uit Borgerhout. Zo bent u verzekerd van vers en verrukkelijk eten. Meer weten over de gerechten? Bekijk dan alvast onze menukaart  en de  weekendsuggesties online.

Reserveer uw tafel en geniet van onze lekkere gerechten

Wilt u ook genieten van een middag of avond lekker uit eten op restaurant in Borgerhout? Of organiseert u graag een feest in ons restaurant aan de Turnhoutsebaan in Borgerhout? We zien uw reservatie graag tegemoet via het online formulier. Reserveert u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Dan bereikt u ons op het nummer 03 235 17 21.