wij zijn gesloten tot 4 augustus

Het Reuzenhof is een gezellige en traditionele bistro gelegen aan de Turnhoutsebaan in Borgerhout waar u geniet van traditionele Belgische gerechten. We bereiden ons eten met veel aandacht en lokale ingrediënten zodat u ten volle geniet van smaakvolle gerechten.

Benieuwd naar onze suggesties?

Reserveer nu

Voor elke gelegenheid bent u welkom in onze bistro in Borgerhout

Onze bistro is gelegen in Borgerhout, vlak bij een van de bekendste concertzalen van Antwerpen: De Roma. We serveren dan ook graag een lekkere steak, verse vis of brochette voor u en uw gezelschap naar de Roma trekken voor een avondje uit. Ook voor andere gelegenheden bent u welkom in onze bistro in Borgerhout. Voor een verjaardagsfeest, jubileum of gewoon zomaar, onze deuren zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

Ontdek de uitgebreide menukaart van onze bistro in Antwerpen

Als u een bistro zoekt in Antwerpen, en met name in Borgerhout, waar u kunt genieten van traditionele Belgische kost, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kaart bevat voor elk wat wils, of u nu een grote of net een kleine honger heeft. Laat u verleiden door onze belegde broodjes, verse visgerechten, sappige entrecotes en hartige salades. Ook voor de kleintjes hebben we een aangepaste menukaart. Een bezoek aan bistro het Reuzenhof in Borgerhout is natuurlijk niet compleet zonder een zoete afsluiter. Koel af met een smakelijk roomijsje in de zomer of geniet van een heerlijk warme moelleux in de winter.

Kom langs of reserveer een tafel

Heeft u al besloten welke van de gerechten u komt eten in ons restaurant in Antwerpen? Aarzel dan niet en kom langs! Gaat u naar een concert in De Roma en wilt u zeker zijn van een tafel in onze brasserie voor het concert? Reserveer dan eenvoudig een tafel voor uw gezelschap. Reserveer via het online formulier of bel ons op 03 235 17 21.