wij zijn gesloten tot 4 augustus

U kunt heerlijk Belgisch eten bij brasserie Reuzenhof in Borgerhout. Onze kok schotelt u met veel zorg de lekkerste traditionele gerechten voor, bereid met lokale ingrediënten. Benieuwd naar welke Belgische gerechten onze menukaart hebben gehaald?  Tussen onze suggesties vindt u typische seizoensgerechten zoals asperges, mosselen of wild. Lees dan zeker verder!

Benieuwd naar onze suggesties?

Reserveer nu

Geniet van echt Belgisch eten met liefde bereid in Borgerhout

Belgisch eten staat bekend om zijn bourgondische smaak, en dat is precies wat we u voorschotelen in ons restaurant in Borgerhout. Heeft u wel zin in een lekker stukje vlees? Maak dan de keuze voor onze sappige steak, geserveerd met echte Belgisch frietjes en een lekkere saus naar keuze. Liever een vers stukje vis? Ook dat serveren we u graag. Net als ander klassiek Belgisch eten: van een koninginnenhapje tot witloof met hesp. Bij echt Belgisch eten in ons restaurant in Borgerhout hoort natuurlijk ook een fris drankje. Wat dacht u van een Belgisch bier van het vat of een glaasje van onze huiswijn? Als u van traditioneel Belgisch eten houdt, vindt u gegarandeerd uw zin in onze bistro in Borgerhout!

Kom langs en eet smakelijk!

Onze brasserie bevindt zich op de Turnhoutsebaan, centraal gelegen in Borgerhout. Wie in de buurt woont, vindt dus makkelijk zijn weg naar onze smakelijke Belgische gerechten. Komt u van verder, omdat u bijvoorbeeld naar een concert gaat in De Roma? Ook dan bent u van harte welkom. Onze brasserie is bovendien maar enkele minuten stappen van De Roma. Na het eten kunt u dus gewoon te voet naar de concertzaal. Handig, niet? Aarzel dus niet en reserveer meteen een tafel in het Reuzenhof! Doe dit online of bel ons op 03 235 17 21.