Lekker eten bij onze brasserie in Borgerhout

Beste klanten


wij openen na een lange periode eindelijk onze zaak. Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook. Wij mogen helaas van de overheid geen menukaart geven en daarom hebben wij er voor gekozen om een beperkte kaart te hebben deze gaat u vinden onder ' menu na corona'. Vanaf 15 juni starten wij ook terug met een lunchmenu. Reserveren is aangewezen maar niet verplicht

Groetjes en hopelijk tot snel 

Kris en Patsy


Zoekt u een leuke brasserie om lekker te gaan eten in Borgerhout? Om bijvoorbeeld te genieten van heerlijke Vlaamse kost voor u naar een concert in De Roma gaat? Dan is het Reuzenhof de perfecte plaats! In onze brasserie is er altijd plaats voor mensen die willen genieten van onze smaakvolle gerechten, hetzij voor een bezoek aan De Roma of voor een andere gelegenheid.

Eten en genieten in onze brasserie in het hart van Borgerhout

In onze brasserie in Borgerhout serveren we traditioneel Belgisch eten, gemaakt van lokale producten en met veel zorg bereid. We hebben een vaste kaart met gerechten voor iedereen, maar ook suggesties in het weekend en een dagschotel. Eet u graag een sappige steak of liever een vers stukje vis? We serveren het allemaal in onze brasserie gelegen in het hart van Borgerhout: de Turnhoutsebaan.

Lekker eten vlak bij de Roma

Onze locatie, slechts enkele minuten verwijderd van concertzaal De Roma in Borgerhout, maakt ons de perfecte brasserie om te genieten van lekker eten voor een avondje uit. Gaat u met een groep vrienden naar een concert? Bij het Reuzenhof is voldoende plaats om samen te genieten van lekker eten voor u met zijn allen naar De Roma trekt. Ook voor andere grote groepen, zoals voor feesten of partijen, openen wij graag onze deuren. Ook in het weekend verwelkomen we u graag in onze klassieke bistro in Borgerhout.

Reserveer snel uw tafel in onze brasserie

Aarzel niet en kom genieten van het smakelijke Belgisch eten in brasserie het Reuzenhof in Borgerhout. Wilt u zeker zijn van een tafel? Dan kunt u uiteraard op voorhand een tafel reserveren voor uw gezelschap.

Benieuwd naar onze suggesties?

Reuzenhof raster
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x